Algemene voorwaarden

Hieronder vindt u de algemene voorwaarden van Texelana.nl voor particulieren. Bent u wederverkoper of retailer? Dan verwijzen wij u graag door naar de algemene voorwaarden voor retailers.

De inhoud van deze site, evenals de inhoud van alle andere uitingen van HebroTex c.q. Texelana op het Internet, is met de grootste zorg samengesteld. HebroTex geeft geen garanties met betrekking tot de aard, juistheid of de inhoud van deze informatie. HebroTex is nooit aansprakelijk voor eventueel voorkomende fouten of onjuistheden en/of de gevolgen van het gebruik van de desbetreffende informatie.

Bestellingen

Door het plaatsen van een bestelling geeft de koper te kennen dat hij of zij akkoord gaat met de algemene verkoopvoorwaarden van HebroTex en Texelana. De prijzen die vermeld staan in de webwinkel zijn inclusief btw en exclusief eventuele verzendkosten.

Betaling

Betalen bij HebroTex kan via de elektronische betalingsmogelijkheden, die aangeboden worden via het online betaalsysteem dat voor ons verzorgd wordt door Sisow.

Levering

De goederen besteld bij HebroTex worden op het door u aangegeven adres afgeleverd in Nederland. Voor het buitenland hanteren wij andere verzendtarieven, neem alvorens u betaalt/bestelt hierover e-mail contact op met HebroTex. Goederen worden geleverd conform de wettelijke in Nederland geldende bepalingen aangaande verkoop.

Wij leveren alle bestellingen via de website gratis door heel Nederland. Voor bestellingen met een totaalprijs lager dan 50 euro, rekenen wij € 5,00 verzendkosten.

Voor België en Duistland rekenen wij € 10,00 verzendkosten voor bestellingen onder de € 100,00. Boven de € 100,00 verzenden wij gratis. Voor Frankrijk rekenen wij € 20,00 verzendkosten voor bestellingen onder de € 150,00. Hierboven verzenden wij de bestellingen gratis. 

Levertermijn

Levertijd bedraagt in Nederland in de meeste gevallen 1 werkdag tot maximaal 2 werkdagen na ontvangst van de betaling. Wanneer deze levertermijn, om welke reden dan ook, door HebroTex overschreden wordt, zullen wij u hiervan via schriftelijk of via e-mail op de hoogte brengen. Wilt u niet wachten op een latere levering? Dan heeft u de bevoegdheid om de overeenkomst met HebroTex te ontbinden, door dit schriftelijk of via e-mail aan ons te melden.

De levertijd is gemiddeld 24 uur nadat u uw bestelling heeft geplaatst. Op zaterdag en zondag verzenden wij niet.

Levering vindt in Nederland doorgaans plaats binnen 24 uur na ontvangst van de betaling. Indien een artikel onverhoopt niet op voorraad is, brengen wij u zo snel mogelijk op de hoogte en melden wij de nieuwe levertijd. Artikelen van HEFEL (premium dekbedden en matrassen) hebben een afwijkende levertijd (3 tot 4 werkweken).

Voor Duitsland en Belgie geldt een levertermijn van 4-5 werkdagen na ontvangst van de bestelling en betaling.

Retouren 

Klanten van HebroTex hebben het recht om na ontvangst van de goederen binnen 14 dagen een artikel te ruilen of retourneren. De consument betaalt zelf de kosten van terugzending. Wanneer een artikel door HebroTex foutief is verzonden of als een product door het toedoen van HebroTex niet voldoet, is retour sturen of ruilen kosteloos. U betaalt zelf de retourverzendkosten vooruit. Zodra wij uw pakket ontvangen hebben, storten wij de verzendkosten terug op uw bankrekening. 

De goederen kunnen enkel worden geretourneerd/geruild met de originele afleverbon, een volledig ingevuld retourformulier, in onbeschadigde staat en originele verpakking. Ze moeten in dezelfde conditie verkeren als geleverd en mogen niet gebruikt zijn. Stuur uw retour of omruilingsverzoek naar onderstaand adres.
 

Texelana | Hebrotex, Vliegwiel 22, 1792 CS Oudeschild - Texel

Garantietermijn

Texelana hanteert op alle producten die u in de webshop koopt, een garantietermijn van een half jaar.

Gaat een product wat u in onze webshop heeft besteld binnen deze termijn stuk, dan kunt u het retour sturen naar

Texelana | Hebrotex, Vliegwiel 22, 1792 CS Oudeschild - Texel

Artikelen kunnen niet geruild of geretourneerd worden en voldoen niet aan de garantievoorwaarden:

•    als de informatie of uw gegevens die u bij het product hebt gevoegd onleesbaar zijn.
•    als u het product heeft veranderd of door een andere partij dan Texelana | Hebrotex en zonder overleg met ons heeft laten repareren.
•    als u de beschadiging aan het product met opzet, door verkeerd onderhoud of onachtzaamheid heeft toegebracht.

Wat doen wij voor u als een product binnen de garantietermijn en -voorwaarden valt?

  • Is het artikel te repareren zonder dat de kwaliteit, duurzaamheid of uitstraling van het product verloren gaat? Dan repareren wij het voor u.
  • Is reparatie niet mogelijk? Dan krijgt u een nieuw product.

Privacybeleid

HebroTex respecteert uw privacy terwijl u online winkelt en producten bij ons bestelt. HebroTex draagt er zorg voor dat de informatie die u ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.

Uw persoonlijke bestel- en afleverhistorie vindt u na inloggen terug in uw accountgegevens. We stellen deze nooit zonder uw toestemming ter beschikking aan derden, met uitzondering van zorgvuldig geselecteerde leveranciers die wij inschakelen bij de uitvoering van uw bestelling. We waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en zullen alles in het werk stellen om uw persoonlijke informatie te beschermen.

Contact

HebroTex doet er alles aan om u optimaal koopgemak te bieden. Onze site en klantenservice zijn erop gericht u zo goed mogelijk van dienst te zijn bij het winkelen. Heeft u suggesties, klachten of vragen over onze producten of service? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen nemen via ons mailadres: administratie@hebrotex.nl.

Copyright

Alle afbeeldingen op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en de merknamen zijn juridisch vastgelegd via een merkburo. Zij mogen niet gekopieerd en/of gebruikt worden voor andere doeleinden. Als dit wel gebeurt nemen wij juridische stappen. Zonder onze uitdrukkelijke schriftelijk toestemming is het niet toegestaan tekst, beelden of merknamen over te nemen uit deze website. Producten kunnen op een afbeelding qua formaat, vorm en kleur licht afwijken van het werkelijke product.

Meer weten over bestellen, ruilen en retourneren.