Texelana is een sterk merk van Texel

Texelana logo schaap


Jarenlang circuleerden er twee sterke namen in de wol- gemaks- en slaapproductenbranche: HebroTex en Texelana. Willem Jan Kraanen en Frida, sinds april 2017 de eigenaren van deze labels, leggen uit waarom ze kiezen voor één naam: Texelana.


Lees verder

Nieuwe eigenaren Texelana richten webshop voor retailers in

webshop voor retailers texelana


Wij, Frida en Willem-Jan Kraanen (duo op foto links), hebben  op 1 mei 2017 de groothandel, twee winkels en webwinkel Texelana overgenomen van Henk en Ans Broekman (duo op foto rechts). Een verhaal over onze belevenissen sinds dit voorjaar en de webshop voor retailers.


Lees verder

Je café of restaurant verzachten met Texelse schapenvachten

schapenvachten voor terras kopen


Je eet- en drinkgelegenheid nodigt direct uit om binnen te stappen. De stoelen zitten als een zonnetje en de gasten staan in de rij voor een ‘vachie’. Dit zagen we live gebeuren bij Marijn de Wolf van het Cafétje in het Texelse Oosterend. We bezorgden er een tiental schapenvachten en


Lees verder

Zo scheren wij op Texel de schapenwol voor onze dekbedden

schapenwollen producten texel


Texelana neemt u mee naar  een weiland aan de voet van de Texelse Hoge Berg. Hier maken jonge schapen hun eerste scheerbeurt mee. Vier fantastische achtergronden over schapenwol, scheren en de liefdevolle handen van de schapenscheerder.


Lees verder

Bijna moederdag! Natuurlijk verwacht je vrouw ook iets van jou.

Texelana-winkel-in-oudeschild


‘Nee lieverd, ik hoef niks voor moederdag.’ Vergeet het maar, partners! Ook al doen vrouwen alsof ze niets van je verwachten op zo’n dag, ergens hangt de onuitgesproken verwachting in de lucht. Hierbij een lijstje met verzorgingsproducten die je snel kunt scoren. Zowel online als in onze Texelse winkels.


Lees verder
Pagina 1 van 3123