Drie onmisbare producten van schapenwol

schapen op texel


Wol heeft iets magisch. Omdat het geeft wat u nodig hebt, op het juiste moment. Verkoeling in de zomer en een niet te beschrijven gevoel van warmte in de winter. Drie schapenwolproducten die onmisbaar zijn in uw kledingkast en interieur.


Lees verder

Pantoffels van schapenwol en van Texel

pantoffels, schapenwol, texel


Er staat een nieuwe serie sloffen, huisschoenen en pantoffels voor u klaar. In onze stenen winkels en webshop. Voor dames, heren en kinderen. Welke nieuwkomer van echte schapenvacht met het Texelana label past het beste bij u? Damespantoffels, herenpantoffels en ook een aantal sloffen voor kinderen. Texelana heeft een ruim


Lees verder

Texelana is een sterk merk van Texel

Texelana logo schaap


Jarenlang circuleerden er twee sterke namen in de wol- gemaks- en slaapproductenbranche: HebroTex en Texelana. Willem Jan Kraanen en Frida, sinds april 2017 de eigenaren van deze labels, leggen uit waarom ze kiezen voor één naam: Texelana.


Lees verder

Nieuwe eigenaren Texelana richten webshop voor retailers in

webshop voor retailers texelana


Wij, Frida en Willem-Jan Kraanen (duo op foto links), hebben  op 1 mei 2017 de groothandel, twee winkels en webwinkel Texelana overgenomen van Henk en Ans Broekman (duo op foto rechts). Een verhaal over onze belevenissen sinds dit voorjaar en de webshop voor retailers.


Lees verder

Je café of restaurant verzachten met Texelse schapenvachten

schapenvachten voor terras kopen


Je eet- en drinkgelegenheid nodigt direct uit om binnen te stappen. De stoelen zitten als een zonnetje en de gasten staan in de rij voor een ‘vachie’. Dit zagen we live gebeuren bij Marijn de Wolf van het Cafétje in het Texelse Oosterend. We bezorgden er een tiental schapenvachten en


Lees verder
Pagina 1 van 3123