Populaire categorieën

Texelana. De beste slaap- en gemaksproducten van schapenwol.

OVER TEXELANA

Texelana is een Texels bedrijf met schapenwollen producten, zoals dekbedden met Texelse schapenwol, schapenvachten, kleding, pantoffels en vachtlaarzen. U vindt onze producten in de webshop en twee winkels op Texel. Ook leveren wij producten aan tientallen winkels in Nederland. Texelana is altijd dichtbij.

CONTACT

Heeft u vragen over een bestelling of wilt u weten welke winkel bij u in de buurt onze producten verkoopt? Mail dan naar administratie@hebrotex.nl. U ontvangt dan binnen 48 uur reactie. Op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur kunt u ook bellen naar onze klantenservice, via 0031 (0)222 314177

VERKOOP- EN VERZENDVOORWAARDEN

Wilt u weten wat uw rechten en plichten zijn als u iets bij ons bestelt of een product terugstuurt? Wij hebben het aankoop- en verzendbeleid van Texelana voor u op rij gezet. Bij aankopen boven de 50 euro betaalt u geen verzendkosten. U krijgt uw geld terug als een product onverhoopt niet voldoet.

ASSORTIMENT

Een aantal van onze pantoffels, het wolwasmiddel en de handbalsem met duindoorn en lanoline (10.000 verkocht) zijn de best beoordeelde Texelanaproducten. En heeft u onze schapenwollen dekbedden al op alle bedden in het huis liggen?

Aanbiedingen