Kaiser

Kaiser, al meer dan 50 jaar kwaliteit.

Kaiser is een Duits bedrijf, dat al twee generaties lang schapenvacht producten maakt. Zij combineren al tientallen jaren kennis over schapenvachtproducten. Daarnaast zijn zij kenner op gebied van medische producten. Duurzaamheid speelt een grote rol bij Kaiser. Zo komen alle vachten uit Europa en worden de schapen niet gefokt voor hun vacht, maar is dit een restproduct. De vachten worden met zo weinig mogelijk chemische stoffen gereinigd.

Medicinaal gelooide vachtproducten

De schapenvacht producten van Kaiser worden gemaakt van medicinaal gelooide vachten. Deze vachten hebben een hogere vachtdichtheid dan normale schapenvachten. Hiermee zijn de vachtproducten ideaal voor kinderen- en baby’s. Zij kunnen er lekker zacht op liggen en door de warmte geeft dit een geborgen gevoel. Hierdoor kunnen baby’s makkelijker in slaap vallen.

Kinderwagen slaapzak van schapenvacht

De slaapzakken van medicinaal gelooide schapenvacht zijn wind- en waterafstotend en gevoerd met lamsvacht. De kinderslaapzakken zijn er in twee varianten. De baby slaapzak voor in het babyzitje of de reiswieg en de slaapzak voor in de kinderwagen. Daarnaast is er ook nog een medicinaal gelooide schapenvacht voor in het babyzitje, welke is voorzien van handige riemsleuven.