>>Synthetisch voorjaars- en najaarsdekbed. <<

>>Synthetisch voorjaars- en najaarsdekbed. <<

€ 95,00 € 51,00 Excl. BTW: € 42,15
  • Merk: TEXELANA
  • Model: 3730 - 3738
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

Voor- en najaarsdekbed met Microsafe synthetische vulling

Zoekt u een dekbed dat huisstofmijt op afstand houdt? Dan is dit dekbed met synthetische vulling een goede keuze. Tussen synthetische vullingen zit veel kwaliteitsverschil. Deze Microsafe-vulling staat bekend als een vulling van goede kwaliteit, die lucht goed doorlaat en niet snel klam aanvoelt.

Dit dekbed is dankzij haar dikte het best geschikt voor in het voorjaar en najaar, maar veel mensen gebruiken het ook in de winter en zomer. Kortom, het kan ook als dekbed voor alle seizoenen gebruikt worden. Wat u ook kunt doen, is dit dekbed koppelen met het zomerdekbed met Microsafe synthetische vulling. Dan heeft u een prachtig en betaalbaar vier seizoenendekbed in handen, wat u zowel aan elkaar als los van elkaar kunt gebruiken.

Van welk materiaal is dit dekbed gemaakt?

Dit dekbed heeft een vulling van Microsafe vezel. Dit is vrij van bacteriën en huisstofmijt. Ook schimmels voelen zich in deze vulling niet thuis. De tijk is gemaakt van voorgewassen katoen. Het is doorgestikt in een ruitmotief. Dit houdt het dekbed goed in vorm. Microsafe vezel staat er om bekend dat het relatief beter vocht opneemt dan andere synthetische vezels. Ook houdt het vervelende luchtjes op afstand.

Hoe warm is een synthetisch dekbed?

Dit dekbed valt met haar vulling van 300 gram per vierkante meter in de gemiddelde warmteklasse. Hoe zit het met dekbedden en warmteklassen? Er zijn vier klassen, namelijk 1, 2, 3 en 4. Hoe lager het getal, des te warmer het dekbed. De winterdekbedden vallen in warmteklasse 1 en 2, de voorjaars- en najaarsdekbedden vallen veelal in klasse 3 en klasse4-dekbedden

 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
  • Slecht
  • Goed