Algemene voorwaarden

Hieronder vindt u de algemene voorwaarden van Texelana.nl voor particulieren. Bent u wederverkoper of retailer? Dan verwijzen wij u graag door naar de algemene voorwaarden voor retailers.

De inhoud van deze site, evenals de inhoud van alle andere uitingen van HebroTex c.q. Texelana op het Internet, is met de grootste zorg samengesteld. HebroTex geeft geen garanties met betrekking tot de aard, juistheid of de inhoud van deze informatie. HebroTex is nooit aansprakelijk voor eventueel voorkomende fouten of onjuistheden en/of de gevolgen van het gebruik van de desbetreffende informatie.

Bestellingen

Door het plaatsen van een bestelling geeft de koper te kennen dat hij of zij akkoord gaat met de algemene verkoopvoorwaarden van HebroTex en Texelana. De prijzen die vermeld staan in de webwinkel zijn inclusief btw en exclusief eventuele verzendkosten.

Betaling

Betalen bij HebroTex kan via de elektronische betalingsmogelijkheden, die aangeboden worden via het online betaalsysteem dat voor ons verzorgd wordt door Sisow.

Levering

De goederen besteld bij HebroTex worden op het door u aangegeven adres afgeleverd in Nederland. Voor het buitenland hanteren wij andere verzendtarieven, neem alvorens u betaalt/bestelt hierover e-mail contact op met HebroTex. Goederen worden geleverd conform de wettelijke in Nederland geldende bepalingen aangaande verkoop.

Wij leveren alle bestellingen via de website gratis door heel Nederland. Voor bestellingen met een totaalprijs lager dan 50 euro, rekenen wij € 5,00 verzendkosten.

Voor België en Duistland rekenen wij € 10,00 verzendkosten voor bestellingen onder de € 100,00. Boven de € 100,00 verzenden wij gratis. Voor Frankrijk rekenen wij € 20,00 verzendkosten voor bestellingen onder de € 150,00. Hierboven verzenden wij de bestellingen gratis. 

Levertermijn

Levertijd bedraagt in Nederland in de meeste gevallen 1 werkdag tot maximaal 2 werkdagen na ontvangst van de betaling. Wanneer deze levertermijn, om welke reden dan ook, door HebroTex overschreden wordt, zullen wij u hiervan via schriftelijk of via e-mail op de hoogte brengen. Wilt u niet wachten op een latere levering? Dan heeft u de bevoegdheid om de overeenkomst met HebroTex te ontbinden, door dit schriftelijk of via e-mail aan ons te melden.

De levertijd is gemiddeld 24 uur nadat u uw bestelling heeft geplaatst. Op zaterdag en zondag verzenden wij niet.

Levering vindt in Nederland doorgaans plaats binnen 24 uur na ontvangst van de betaling. Indien een artikel onverhoopt niet op voorraad is, brengen wij u zo snel mogelijk op de hoogte en melden wij de nieuwe levertijd. Artikelen van HEFEL (premium dekbedden en matrassen) hebben een afwijkende levertijd (3 tot 4 werkweken).

Voor Duitsland en Belgie geldt een levertermijn van 4-5 werkdagen na ontvangst van de bestelling en betaling.

Retouren 

Klanten van HebroTex hebben het recht om na ontvangst van de goederen binnen 14 dagen een artikel te ruilen of retourneren. De consument betaalt daarbij zelf de kosten van terugzending. Wanneer een artikel door HebroTex foutief is verzonden of als een product door het toedoen van HebroTex niet voldoet, is retour sturen of ruilen kosteloos. U betaalt zelf de retourverzendkosten vooruit. Zodra wij uw pakket ontvangen hebben, storten wij de verzendkosten terug op uw bankrekening. 

De goederen kunnen enkel worden geretourneerd met de originele afleverbon, in onbeschadigde staat en originele verpakking. Ze moeten in dezelfde conditie verkeren als geleverd en mogen niet gebruikt zijn. Schrijf op de afleverbon die retour meekomt welk artikel u wenst te ontvangen en verstuur het pakket naar onderstaand retouradres.

HebroTex BV
Heemskerckstraat 8
1792 AB Oudeschild-Texel, Nederland
administratie@hebrotex.nl


Mocht u een artikel willen ruilen dan moet u het volgende doen:

  • neem per e-mail contact op met onze klantenservice: administratie@hebrotex.nl.
  • U krijgt dan informatie over het correct terugsturen en eventuele extra services, zoals reparatie.
  • na ontvangst van het antwoord dient u binnen twee werkdagen het artikel terug te sturen.

Artikelen kunnen niet geruild worden:
•    wanneer de originele pakbon niet kan worden overlegd, is gewijzigd of onleesbaar is gemaakt.
•    wanneer er veranderingen in of aan het product zijn aangebracht, waaronder begrepen reparaties die niet door HebroTex zijn verricht.
•    wanneer beschadiging is ontstaan door opzet, grove onachtzaamheid of onjuist productonderhoud van de klant.

Garantie

De garantietermijn van HebroTex komt overeen met de fabrieksgarantietermijn. Deze garantie geldt niet in de volgende gevallen:

 

  • als een ontbrekende originele pakbon niet kan worden overlegd of een pakbon die is gewijzigd of onleesbaar is gemaakt.w
  • anneer beschadiging is ontstaan door opzet, grove onachtzaamheid of nalatig onderhoud van de klant.
  • wanneer het artikel gebruikt of gedragen is.
  • wanneer zonder overleg andere dan de door de fabrikant aangewezen service/reparatiediensten herstel- of andere werkzaamheden aan het product hebben gepleegd.

Privacybeleid

HebroTex respecteert uw privacy terwijl u online winkelt en producten bij ons bestelt. HebroTex draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.

Uw persoonlijke bestel- en afleverhistorie vindt u na inloggen terug in uw accountgegevens. We stellen deze nooit zonder uw toestemming niet ter beschikking aan derden, met uitzondering van zorgvuldig geselecteerde leveranciers die wij inschakelen bij de uitvoering van uw bestelling. We waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en zullen alles in het werk stellen om uw persoonlijke informatie te beschermen.

Contact

HebroTex doet er alles aan om u optimaal koopgemak te bieden. Onze site en klantenservice zijn erop gericht u zo goed mogelijk van dienst te zijn bij het winkelen. Heeft u suggesties, klachten of vragen over onze producten of service? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen nemen via ons mailadres: administratie@hebrotex.nl.

Copyright

Alle afbeeldingen op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en de merknamen zijn juridisch vastgelegd via een merkburo. Zij mogen niet gekopieerd en/of gebruikt worden voor andere doeleinden. Als dit wel gebeurt nemen wij juridische stappen. Zonder onze uitdrukkelijke schriftelijk toestemming is het niet toegestaan tekst, beelden of merknamen over te nemen uit deze website. Producten kunnen op een afbeelding qua formaat, vorm en kleur licht afwijken van het werkelijke product.

Meer weten over bestellen, ruilen en retourneren.