2117 of Sweden

2117 of Sweden is een merk dat is opgericht in 2003 door een groep mannen die niet vonden wat zij zochten in de Zweedse sportwinkels. Ze waren op zoek naar mooie en functionele skikleding die betaalbaar was voor een grote doelgroep.

2117 of Sweden maakt voornamelijk skikleding, maar ontwerpt ook kleding voor golfers, hardlopers en buitensporters. 2117 of Sweden is herkenbaar aan het strakke Scandinavische design in heldere kleuren.

Categorieën

Designer 2117 of Sweden

De designers van 2117 of Sweden streven er naar om ontwerpen te maken met de nieuwste technieken. Hierdoor kunnen zij innovatieve producten maken met de mooiste ontwerpen, welke geschikt zijn voor veel buitensporters. De designers staan in nauw contact met de sportteams, waardoor hun feedback verwerkt kan worden in nieuwe collecties.

Wollen accessoires van 2117 of Sweden

2117 of Sweden heeft diverse wollen accessoires in het assortiment. Wol heeft verschillende fijne eigenschappen waardoor het ideaal is om accessoires van te maken. De wollen accessoires van 2117 of Sweden zijn gemaakt van 100% merinowol. Dit is een zachte soort wol, welke een verkoelend effect heeft als het warm is, maar warm aanvoelt als de buitentemperatuur daalt.