Armor-Lux

Armor-Lux is een Frans modemerk, dat beroemd staat om zijn originaliteit en kleding die geïnspireerd is op de zee. Armor-lux gebruikt breisels van de hoogste kwaliteit. De collectie van Armor-Lux bestaat uit truien, jurken en jassen met nautische invloeden voor zowel dames als heren.

In 1938 richtte Walter Hubacher het bedrijf Bonneterie d’Armor op, waarmee hij zich specialiseerde in lingerie en ondergoed. Na de oorlog werd dit bedrijf uitgebreid in Bretagne en ging het zich ook specialiseren in bovenkleding. Hier werd het merk Armor-Lux geboren. Armor staat voor de zee en lux voor licht. In het begin van de jaren tachtig groeide het bedrijf uit tot 600 medewerkers. Ook de collectie werd steeds verder uitgebreid, met kinderkleding maar ook met kleding voor zeevaarders.

Wollen herentruien van Armor-Lux

De wollen herentruien van Armor-Lux zijn gemaakt van de beste kwaliteit wol. De wollen truien zijn er in diverse diktes, van dunne coltruien voor heren tot warme schipperstruien van wol. Ook heeft Armor-Lux truien in het assortiment welke gemaakt zijn van wol gemixt met acryl. Wanneer je liever een vest draagt dan een trui, zit je ook goed bij Armor-Lux. Voor een prachtig stijlvol wollen herenvest kun je ook bij Armor-Lux terecht. Daarnaast bestaat het assortiment uit prachtige wollen herenjassen.

Wollen dameskleding van Armor-Lux

Armor-Lux heeft naast een herencollectie ook een damescollectie. Van wollen damestruien tot een wollen damesjurk. De wollen damestruien zijn er in een variant met 100% wol of een wol en acryl mix. Bekijk alle Armor-Lux dameskleding.

Waarom kies je voor Armor-Lux kleding?

Sinds de oprichting is dit merk erg populair en dat heeft verscheidene redenen. De brede collectie knitwear en accessoires kent een aantal voordelen:
  • Wollen kleding is warm en comfortabel.
  • De wollen kleding van Armor-Lux is van hoge kwaliteit. Dit zorgt voor lang draagplezier
  • Armor-Lux heeft een uitgebreide collectie voor dames en heren.