Bergans of Norway

Bergans of Norway; outdoor uitrusting voor pioniers en avonturiers.

Bergans of Norway wordt al meer dan een eeuw gedreven door toegewijde en gepassioneerde buitensporters. We introduceerden en patenteerden de rugzak zoals we die vandaag de dag kennen, een uitvinding die beroemde poolreizigers zoals Amundsen en Scott gebruikten op hun expedities. Geen enkele andere fabrikant van outdooruitrusting kan tippen aan onze ervaring in polaire exploratie - of onze ambitie om deze erfenis te delen met de avonturiers van vandaag. Bergans werd opgericht in 1908 en speelt al meer dan een eeuw een belangrijke rol in het Noorse outdoorleven.

Duurzaamheid

Bergans heeft als doel mensen het buitenleven te laten ervaren; nu en in de toekomst. Om ervoor te zorgen dat ook de volgende generatie kan genieten van het buitenleven dat we momenteel hebben, zet Bergans zich hiervoor in met inspirerende acties in onze eigen activiteiten en daarbuiten.

Onze verantwoordelijkheid omvat alles van productontwikkeling met ontwerp en materiaalselectie, productie en transport, tot de gebruikersfase en zelfs verder wanneer een product wordt gerepareerd, doorverkocht, opnieuw ontworpen of gerecycled.

Lees meer over de verschillende onderdelen van de levenscyclus van een product en wat we doen om onze verantwoordelijkheid te nemen en de levensduur van het product te verlengen - als een van de belangrijkste maatregelen om de impact op het milieu te verminderen.

Levenscyclus van producten

Geloof in morgen - ontdek vandaag nog

Ambassadeurs

Bergans of Norway werkt samen met een aantal ambassadeurs. Dit is een groep mensen waar we trots op zijn als onze vrienden en samenwerkingspartners. Het zijn nuchtere en positieve mensen die graag door de natuur dwalen, elk op hun eigen manier en in verschillende delen van de wereld.

Sommigen onderscheiden zich met hun talent, hun moed of hun vaardigheden. Anderen imponeren met ontembare wil en doorzettingsvermogen. Feedback van onze teamleden leidt tot innovaties en verbeteringen. Daarnaast zijn zij vaak direct betrokken bij het ontwerp en de ontwikkeling van onze producten.