Devold

Devold, meer dan 150 jaar ervaring

Devold is van origine een Noors wollen ondergoedmerk en is opgericht door Ole Andreas Devold in 1853. Toen al hechtte hij veel waarde aan producten gemaakt van de beste en fijnste kwaliteit wol. Inmiddels is er vier generaties kennis doorgegeven van zoon op zoon. De geschiedenis leeft nog voort tot op de dag van vandaag. Alle producten worden geproduceerd in de Europese Unie, waarbij respect voor mens en natuur centraal staat. Daarnaast heeft Devold het complete productieproces volledig in eigen beheer. Zo gaat de kwaliteit en de jarenlange kennis over wol en de verwerking ervan niet verloren.

Bekijk de collectie van Devold

Materiaal

Alle producten van Devold worden gemaakt van wol van de beste kwaliteit, namelijk 100% merinowol*. Wol kent vele voordelen: het kriebelt niet, is vochtregulerend, ademt goed waardoor u minder last heeft van transpiratievocht, voelt koel in de zomer en houd je behaaglijk warm in de winter. Bovendien gaat het niet snel ruiken naar lichaamsgeurtjes. Alle wolproducten van Devold zijn van zeer hoge kwaliteit. De kledingstukken zijn functioneel, comfortabel om te dragen en zien er geweldig uit!

* De wol is mulesing-free. Dit betekent dat de wol afkomstig is van schapen die op diervriendelijke wijze worden behandeld.

Waarom kies je voor Devold?

Wollen kleding voor ieder moment.

Ga je graag op wintersport? Reis je binnenkort naar een gebied met wisselende temperaturen? Of wandel je graag in eigen land? Welke activiteit je ook onderneemt, Devold heeft de perfecte kleding voor ieder moment. Met de uitgebreide collectie voor zowel dames als heren stel je zelf je ideale outfit samen op basis van verschillende woldiktes. Kies bijvoorbeeld voor een Devold trui, t-shirt, vest, sweater of pullover. De accessoires maken je look compleet. Bekijk de hele collectie en ontdek welke producten er bij jouw wensen passen!