Haflinger

Draag je graag pantoffels binnenshuis, maar ben je gedurende de dag ook vaak rondom het huis te vinden? Of ben je afhankelijk van steunzolen en is het vinden van de juiste pantoffels lastig? Hierdoor is het wisselen van schoeisel noodzakelijk, wat niet altijd even praktisch is. Om die reden heeft Haflinger een prachtige collectie pantoffels ontwikkeld die je zowel binnen als buiten kunt dragen. Hierdoor hoef je geen andere schoenen aan te trekken wanneer je even naar de schuur loopt of post uit de brievenbus haalt. Ook voor mensen met steunzolen bieden deze sloffen uitkomst. Van een aantal modellen is het voetbed uitneembaar, zodat je deze gemakkelijk kunt vervangen. Bovendien zijn de Haflinger pantoffels gemaakt van zuiver wolvilt. Zo blijven je voeten aangenaam warm gedurende de hele dag!

Bekijk alle Haflinger pantoffels

Haflinger: al meer dan 120 jaar kwaliteit

Het Duitse familiebedrijf werd opgericht in 1898 en richtte zich toentertijd op het maken van hoogwaardige textiel en sokken. Later werden er ook pantoffels, sloffen, klompen en indoorschoenen geproduceerd. Sindsdien maakt Haflinger sloffen en pantoffels van hoge kwaliteit en daarbij worden alleen natuurlijke materialen gebruikt. Het merk is in de loop der jaren zeer populair geworden, mede door de combinatie van natuurlijk draagcomfort en degelijke tijdloze ontwerpen. De Haflinger pantoffel is vernoemd naar het ijzersterke en vriendelijke paardenras de Haflinger.


Materiaal

Al sinds de jaren '80 gebruikt Haflinger uitsluitend 100% natuurlijke materialen voor haar sloffen, pantoffels, sokpantoffels, indoorschoenen en klompen. Zowel het bovenwerk als de binnenzool zijn gemaakt van samengeperste wol, ook wel wolvilt genoemd. Deze grondstof van schapenwol leent zich uitstekend voor schoeisel omdat het stevig, dicht van structuur en elastisch is. Wol heeft een natuurlijk regulerende werking en zorgt bovendien voor een warm en comfortabel gevoel. In de collectie vind je ook luxe Haflinger pantoffels met een wollen gebreide boord. Deze variant sluit mooi aan om de enkels zodat voeten en enkels heerlijk warm blijven.

De kracht van Haflinger sloffen & pantoffels

Zonder twijfel zijn de pantoffels van dit merk ideaal om in en rondom het huis te dragen. Zelfs verpleegkundigen, artsen en verzorgenden dragen de Haflinger pantoffels of klomp vaak tijdens hun werk. De producten van Haflinger zijn om een aantal redenen erg populair geworden:

  1. Warm & behaaglijk. Lichaamswarmte wordt door wol optimaal vastgehouden. Vooral bij de pantoffel met dubbelgeslagen en gebreide wollen boord.
  2. Comfortabel. Wol heeft een natuurlijk regulerende werking, is zelfreinigend en breekt de slecht ruikende bacteriën van de huid af. Voor een optimaal comfortabel gevoel.
  3. Duurzaam. De zool is vervaardigd van slijtvast rubber.
  4. Verschillende uitvoeringen. Kies uit speciaal ontworpen modellen voor volwassenen met steunzolen of een grote maat.
  5. Diverse kleuren. Ontdek de verschillende kleuren in de collectie.

Haflinger pantoffels en sloffen voor het hele gezin!

Ben je op zoek naar pantoffels voor binnen en rondom het huis? Bekijk dan de collectie van Haflinger. Zowel voor dames, heren als kinderen ontwerpt dit merk prachtige wollen pantoffels met groot loopcomfort. Kies bijvoorbeeld voor de Haflinger Grizzly Torben. Zelfs als je steunzolen hebt, kunnen de sloffen gedragen worden. Onder meer de modellen Haflinger Everest Fundus en Blizzard Skane hebben namelijk een uitneembaar voetbed.